هشدارهای تغذیه ای برای جلوگیری از اسهال در خانمهای حامله

صفحه اصلی » بارداری و زایمان » هشدارهای تغذیه ای برای جلوگیری از اسهال در خانمهای حامله

اسهال مسافران برای افراد غیر باردار ممکن است بی‌خطر باشد، اما برای بارداران نگران‌کننده است. در صورت مبتلا شدن، باید از مایعات فراوان استفاده کرده و طبق نظر پزشک داروهای لازم را مصرف نمایید. همچنین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، باید از خوردن غذا و آب نامطمئن پرهیز کرد.

آب شرب بهترین مایع آشامیدنی برای مصرف کنندگان است که به مدت حداقل یک دقیقه جوشیده شده باشد. همچنین، استفاده از آب بسته‌بندی شده به جای آب نجوشیده توصیه می‌شود. همچنین باید از یخی که از آب نجوشیده تهیه شده استفاده نکرده و از لیوان‌ها و ظروفی که با آب نجوشیده شسته شده‌اند استفاده نکرد.

در صورت ابتلا به اسهال مسافران، تنها سبزیجات و میوه‌های پخته یا پوست کنده را مصرف کنید و از مصرف گوشت و ماهی خام یا نیمه‌پز خودداری کنید.

مشاوره جراحی زیبایی